Aktualizace Tarifu a ceníku Pobo Page Builder

28.06.2024
« Zpět na výpis článků

Aktualizace tarifu a ceníku Pobo Page Builder

Rádi bychom vás informovali o plánovaných změnách v tarifech a ceníku služby Pobo Page Builder na platformě Shoptet, které vstoupí v platnost 14. 7. 2024. Tyto změny jsme připravili s cílem zlepšit vaše zkušenosti s používáním Pobo Page Builder.

Aktualizace Tarifu a ceníku Pobo Page Builder

Změny se týkají počtu povolených úprav u produktů, kategorií a článků v tarifu Start. Hromadné úpravy značně zatěžují kapacitu našich serverů, což způsobuje zpomalování nástroje. Proto jsme se rozhodli provést úpravy, které nám pomohou vylepšit funkcionalitu produktu a zajistit lepší uživatelský zážitek.

Hlavní změna v počtu úprav je následující:

  • Tarif START: 100 produktů, 10 kategorií, 10 článků.

Od 14. 7. 2024 budou nové změny v tarifech a ceníku platné. Co to znamená pro vás?

Pokud aktuálně máte tarif Start a máte upraveno méně než 100 produktů, 10 kategorií nebo 10 článků, není nutné přejít na vyšší tarif Profi. Pokud již máte upraveno více než 100 produktů, 10 kategorií nebo 10 článků a máte tarif Start, nemusíte se obávat, že se popisky přestanou zobrazovat nebo zmizí, ale pokud budete chtít exportovat změny do e-shopu, bude potřeba přejít na vyšší tarif Profi.

Změny v rámci služby Pobo Page Builder jsou v souladu s Všeobecné obchodní podmínky k užívání nástroje Pobo Page Builder.

Pokud se rozhodnete nástroj přestat používat, můžete jej zrušit zde: https://www.pobo.cz/static/jak-postupovat-pri-zruseni-tarifu-start-od-pobo-page-builder

Pokud máte jakékoliv otázky, neváhejte kontaktovat naši podporu prostřednictvím odkazu ve vašem účtu.

Děkujeme, že jste s námi.

Tým Pobo Page Builder